Officiële supportersclub KRC Genk
Home Info Events Contact
TUINWERKEN
Gebr. SMETS
Het Blue Tornado reglement seizoen 2019-2020:

· Lidmaatschap kost € 10 en is geldig voor één seizoen.  
· Lidmaatschap gekoppeld aan een busabonnement kost € 160 en is geldig voor één seizoen.
· Een busabonnement is geldig voor competitiewedstrijden en play-offs.
· Het busgeld voor leden zonder busabo bedraagt € 10/verplaatsing. Voor niet-leden bedraagt dit € 15/verplaatsing.
· Niet-leden kunnen mee op verplaatsing indien er nog vrije busplaatsen zijn.
· Inschrijven voor een uitwedstrijd kan tot zondagavond  18u voor een wedstrijd in het weekend, anders min. 1 week op voorhand. Inschrijven kan enkel en alleen via DE WEBSITE.
Busabonnees zijn automatisch ingeschreven voor elke competitiematch en dienen zich uit te schrijven indien belet.
· Kan je door omstandigheden de wedstrijd, waar je tickets voor besteld hebt, niet gaan bijwonen, verwittig ons dan zo spoedig mogelijk. Mits jouw toestemming zullen we proberen je ticket door te verkopen. Wanneer we het ticket niet meer verkocht krijgen, dient het alsnog door u betaald te worden. Wanneer u ons niet verwittigt, gaan wij er dus vanuit dat U op het afgesproken uur aanwezig zult zijn. Is dit niet het geval dienen zowel het ticket als het busgeld door u betaald te worden  vóór uw volgende inschrijving (tenzij geldige reden).
· Wanneer wedstrijden van datum of uur verschuiven, blijft uw reservatie gelden. Eveneens dient u ons dan ook weer zo snel mogelijk te laten weten als u al dan niet meegaat. U kunt zelf de kalender in het oog houden op het infobord in onze clublokalen, op onze website en de website van KRC Genk (www.krcgenk.be).
· Indien KRC Genk ons voor bepaalde wedstrijden een verdeelsleutel oplegt, zijn ook wij verplicht onze verdeelsleutel te gebruiken. Onze verdeelsleutel is als volgt samengesteld: het aantal wedstrijden van vorig seizoen (2018-2019) en het aantal wedstrijden voorafgaand aan de betreffende match in het huidige seizoen, die u volgde via onze supportersclub, bepalen uw coëfficiënt. De wedstrijden van het huidig seizoen tellen dubbel. De hoogste coëfficiënten hebben voorrang op tickets. Een voorbeeld: match nummer 6 in het seizoen 2019-2020 is een wedstrijd waar de verdeelsleutel van toepassing is. U volgde vorig seizoen 8 wedstrijden en dit seizoen 2 wedstrijden, uw coëfficiënt bedraagt dus 12 wedstrijden.
Onze verdeelsleutel werd in alle eerlijkheid opgemaakt en kan steeds vrijblijvend worden opgevraagd.

· Gelieve het uur van samenkomst te respecteren. Hierop worden geen uitzonderingen toegestaan. U vindt dit uur  steeds terug op het infobord in clublokalen, www.bluetornado.be of op de facebookpagina van Blue Tornado. Twijfelt u aan het uur van samenkomst, neem dan contact op met Kenneth (GSM: 0498/22.05.16).
· Het Blue Tornadobestuur bepaalt stopplaatsen en het vertrek uur onderweg.
· Het Blue Tornadobestuur voert een absolute nultolerantie tegen hooliganisme, vandalisme, diefstal (waar dan ook), drugs, e.d. Personen die tegen deze regels inkomen, zullen met onmiddellijke ingang uit onze club worden gezet.
· Het Blue Tornadobestuur is niet verantwoordelijk voor meereizende minderjarigen, overmatig alcoholverbruik en/of andere dergelijke praktijken.
· Het Blue Tornadobestuur heeft, indien u één van onze regels overtreedt, altijd het recht om u als lid uit de club te zetten.
· Vanaf heden is er een nieuwe privacywetgeving (zie website). Indien u niet wenst dat u gegevens gebruikt worden gelieve ons dan op de hoogte te brengen.
· Iedereen die zich lid maakt van onze club, of meereist met onze autobus is verplicht zich akkoord te verklaren met dit reglement, dat ten alle tijden aangepast kan worden.